Čelične konstrukcije

Materijale za izradu uzimamo u renomiranog dobavljaču za čelični program Termodinamika. Na zahtjev kupaca šaljemo i ateste čvrstoće materijala, za zahtjevne poslove.

Za izradu polugotovih proizvoda kovane galanterije surađujemo sa svjetski poznatom tvrtkom Arteferro. Tvrtka Arteferro među ostalim proizvodi i elemente kovanog željeza s klasičnim i elegantnim dizajnom, pomoću kojih za Vas izrađujemo fine arhitektonske detalje, kao što su vrata i ograde od kovanog željeza te ograde i balkoni od kovanog željeza.

Na zahtjev kupca projektiramo i izrađujemo kovane kapije, ograde, nadstrešnice i rasvjetni asortiman.

Vršimo uz dogovor kupca i vruću antikorozivnu zaštitu, tj. pocinčavanje čeličnih materijala. Postupak se vrši u novo obnovljenom pogonu Adrije cinka u Splitu. Također zbog zahtjeva posla moguće je dobiti sve certifikate za vruće pocinčavanje.

U našoj lakirnici vršimo i jednostavniju antikorozivnu zaštitu metala, nanosa boje sa špricanjem.

Paleta završnih boja ovisi o želji naručitelja, u obzir dolaze samo najbolje boje trenutno na tržištu renomiranog proizvođača Tambour, koji je među top 50 svjetskih proizvođača boja. Tambour boje i lakovi nova su generacija boja i lakova koja će zadovoljiti sve želje i ukuse naših potencijalnih kupaca te s novim tehnologijama nanošenja daje jednu potpuno novu dimenziju Vaših prostora. Tambour Vam nudi široku ponudu boja i lakova u kojima možete pronaći razne dekorativne, industrijske, građevinske te mnoge druge specijalne boje.

Neki od naših radova

Izrada vanjskog šanka caffe bar VOX Milna
Renoviranje starih drvenih vrata
Stara drvena vrata i nova napravljena da šta bolje budu autentična. Izborom profila i boje postigla se nevjerovatna sličnost.
Stražarska kućica, ``BRAČKI KAMEN`` Gornji Humac, otok Brač
Fiksna konstrukcija sa nosačima za drvene police i nosač za noćni ormarić
Ostalo

Imate pitanja?

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano za čelične konstrukcije, građevinsku limariju ili naš ART program, kontaktirajte nas bez oklijevanja. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja ili Vam dati neobvezujuću ponudu.